ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZETTEL

EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK A TERMÉSZETTEL

Jobbító Erő Alapítvánnyal ezekben járulunk hozzá a Földünk megóvásához:

Tavaly október (2019) óta Hollandiában a venloi raktárunk több mint 40 000 méhecskének ad otthont. Barátságos méhészünk rendszeresen ellenőrzi, hogy új szomszédaink vidámak, egészségesek és jóllakottak legyenek. Tudtad, hogy méhek kulcsszerepet töltenek be a táplálékláncban; a fogyasztott növények egyharmadát ők porozzák be.

A Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) és a Seacology – a szigetek veszélyeztetett ökoszisztémáját védelmező szervezet – közös erővel 1,34 millió hold tengeri és szárazföldi élőhely megóvásához járult hozzá, összesen 60 országban. Ennek a partneri kapcsolatnak eredményeképpen az őslakosok újabb generációja sajátítja el a környezet megóvásának módjait, és folytatja tovább a közösségének egyedülálló kultúráit és hagyományait.

Több száz termék fenntarthatóságának kialakítása időbe telik, de mi továbbra is kitartunk mellette. Megígértük, hogy 2030-ra minden csomagolásunk újrahasznosított, újrahasználható vagy újrahasznosítható lesz, vagy csökkentjük. Ezen már most dolgozunk. Az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban faalapú megoldással zárjuk le dobozainkat, ezáltal teljes mértékben újrahasznosíthatóvá tesszük őket. A jövőben még több környezetbarát megoldást szeretnénk bevezetni.

2018-ban több mint 36 000 gyümölcsfát vásároltunk és ültettünk el a Seeds of Hope (A remény magjai) projekt keretein belül. 9000 háztartás részesült olyan őshonos fákban, amelyek guajavát, papaját, avokádót vagy más gyümölcsöt teremnek.

NuProduct  © 2023 All rights reserved.

ASZF

NuProdcut  © 2023 All rights reserved. ASZF