CSOMAGOLÁS

FENNTARTHATÓSÁGI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS

“2020 folyamán meghallgattuk értékesítési vezetőinket és ügyfeleinket, és szorosan együttműködtünk velük, hogy megértsük a fenntarthatósági elvárásaikat. Úgy gondoljuk, hogy fenntarthatósági stratégiánk jelentős változásokhoz vezet, ha bevonjuk őket a stratégiánk kidolgozásába és együttműködésükkkül reméljük elérhető a fenntartható jövő” – Ritch Wood, a Nu Skin vezérigazgatója.

Becslések szerint legalább 16,5 tonna papírt és 21 tonna műanyagot takarítottunk meg. A palackok 100% -ban újrahasznosított műanyagból és a tégelyek kb. 34% -ban újrahasznosított műanyagból készülnek.Az Epoch Baobob Body Butter testvaj üvegek átállítása környezetbarát csomagolásra, ezzel 70% -kal csökkentve a felhasznált csomagolóanyagokat. A cég alapítótagja a Utah Sustainable Business Coalition (Utah-i Fenntartható Üzleti Koalíció).9 fenntarthatósági díj elnyerése a tiszta szépségápolási termékekért, a fenntartható értékesítési vezetői erőfeszítésekért, valamint a hulladék és a csomagolás csökkentéséért.

2030-ig minden csomagolás újrafelhasználható, újrahasznosítható legyen. A vállalat fenntarthatósági logója a csomagolás hátoldalán fog megjelenni, amely egy fenntartható változást jelent, mint például a csökkentett csomagolás, az összetevők fenntartható forrásból való beszerzése vagy a csökkentett CO2 kibocsátási lábnyom.

NuProduct  © 2023 All rights reserved.

ASZF

NuProdcut  © 2023 All rights reserved. ASZF