TTT- Tudomány, Technológia, Természet

„Az »innofúzió« a tudomány, a technológia és a beszerzés ötvözete, amely olyan új termékek előállítását teszi lehetővé, amelyek segítenek a lehető legtöbbet kihozni a testünkből.” /Joe Chang – tudományos főmunkatárs és termékfejlesztési alelnök/

2019-ben a Nu Skin felvásárolta a Groviv vállalatot, amely úttörő szerepet játszik az ellenőrzött környezeti mezőgazdaság technológiájában, és tiszta, biztonságos és hatékony összetevőkkel rendelkező termékek kifejlesztésére törekszik, amelyek a vetőmagtól a megoldásig nyomon követhetők. Groviv a hagyományos mezőgazdasághoz képest csak kevés víz mellett termeszti a növényeket, tiszta alapanyagokból és stabil minőségben biztosítja az élelmiszereket.

A Pharmanexet a természet ihlette és a tudomány alkotta meg. Ez a múltunk és a jelenünk. 1994-ben vette kezdetét ez az utazás, amikor Dr. Michael Chang és Dr. Joe Chang felfedezte, hogy számos növényfaj tudományosan bizonyítottan képes az egészség támogatására, és ezek a növények gyakran hatékonynak bizonyulnak, amikor más természetes összetevőkkel párosulnak.

A Pharmanex 1994-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi tudományos módszerekkel kifejlesztett, minőségi étrend-kiegészítőkön keresztül javítsa az emberek életszínvonalát. A jótett iránti vágy miatt tökéletes társává vált a Nu Skinnek, amikor 1998-ban a Nu Skin Group tagjává vált, és azóta sincs ez másképp.

A Pharmanex kutatási és fejlesztési részlegét ma már több mint 20 belsős tudós vezeti. Ezek a tudósok megjelent klinikai és tudományos tanulmányokból azonosítják be azokat a növényeket, amelyek támogathatják az egészségünket. Ezenfelül a testben végbemenő természetes gyógyítási folyamatokat vizsgálják, és meghatározzák, hogy a táplálék-kiegészítők miként javítják ezeket a funkciókat. Ennek a két mozzanatnak az együtteséből születnek fantasztikus termékeink. A készítmények hatékonyságáról olyan állítások tanúskodnak, amelyeket bizonyítékokkal támasztunk alá, és minden készítményben pontosan annyi hatóanyag található, amennyi tükrözi a klinikai vizsgálatok eredményét.

A minőség és a következetesség nem a véletlen szüleménye. Folyamatosan dolgoznunk kell rajtuk.

Ez a folyamat 1996-ban vette kezdetét. A 6S minőség-ellenőrzési folyamat minden termékfejlesztésre kiterjedt, hogy biztosítsa: a Pharmanex termékcsalád minden tagja meghaladja az ipari normát. A mai napig szigorúan ellenőrizzük a készítményeinkkel kapcsolatos kiválasztást, forrásokat, szerkezetet, standardizációt, biztonságot és bizonyítást.

 

NuProduct  © 2023 All rights reserved.

ASZF

NuProdcut  © 2023 All rights reserved. ASZF