Miközben nagyon szívesen segítünk a legjobb megjelenés elérésében, egyúttal azt is nagyon szeretnénk, ha a legjobban éreznéd magad. A Pharmanex, minőségi étrend-kiegészítőink és teljes körű életmód programunk a természetes összetevőket a több, mint 30 évnyi innovatív kutatás legújabb tudományos újításaival ötvözi. Termékeink küldetése egyszerű: támogatják a jóllétedet, hogy ne csak fantasztikusan nézz ki, de úgy is érezd magad!

A Pharmanex eredete

A Pharmanexet a természet ihlette és a tudomány alkotta meg. Ez a múltunk és a jelenünk. 1994-ben vette kezdetét ez az utazás, amikor Dr. Michael Chang és Dr. Joe Chang felfedezte, hogy számos növényfaj tudományosan bizonyítottan képes az egészség támogatására, és ezek a növények gyakran hatékonynak bizonyulnak, amikor más természetes összetevőkkel párosulnak.

A Pharmanex 1994-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi tudományos módszerekkel kifejlesztett, minőségi étrend-kiegészítőkön keresztül javítsa az emberek életszínvonalát. A jótett iránti vágy miatt tökéletes társává vált a Nu Skinnek, amikor 1998-ban a Nu Skin Group tagjává vált, és azóta sincs ez másképp.

A Pharmanex kutatási és fejlesztési részlegét ma már több mint 20 belsős tudós vezeti. Ezek a tudósok megjelent klinikai és tudományos tanulmányokból azonosítják be azokat a növényeket, amelyek támogathatják az egészségünket. Ezenfelül a testben végbemenő természetes gyógyítási folyamatokat vizsgálják, és meghatározzák, hogy a táplálék-kiegészítők miként javítják ezeket a funkciókat. Ennek a két mozzanatnak az együtteséből születnek fantasztikus termékeink. A készítmények hatékonyságáról olyan állítások tanúskodnak, amelyeket bizonyítékokkal támasztunk alá, és minden készítményben pontosan annyi hatóanyag található, amennyi tükrözi a klinikai vizsgálatok eredményét.

Leave a comment

NuProduct  © 2022 All rights reserved.

ASZF

NuProdcut  © 2022 All rights reserved. ASZF