Élenjáró etnobotanikusok munkája révén az Epoch a világ minden tájáról őshonos kultúrák időtlen tudásával és tradícióival ajándékozza meg a modern kort. Fedezd fel az Epoch termékeket és velük együtt a természet titkait; a világ szertartásai arc-, haj- és testápolási termékekben, amelyek a testet és a lelket is magukkal ragadják.

Az Epoch Baobab Body Butter megvásárlása nemcsak a bőr számára áldásos; remek módja annak is, hogy viszonozza a természet ajándékát. A Nu Skin minden eladott Epoch Baobab Body Butter után 0,25 USD-t adományoz a Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) részére a Malawiban működő Remény Magjai Projekt támogatására. E kezdeményezés a fák (köztük majomkenyérfák) ültetését és megőrzését tűzte ki céljául.

Az Epoch hajápolási termékcsalád az ava puhi növény azonos részét használja, mint ami Hawaii őslakóinál generációról generációra szállt – innen a hawaii nyelven az ava puhi moni vagy „igazi ava puhi”.

Polinéz kultúrák generációi használták már az ava puhi növény nektárját hajmosásra és hajkondicionálásra. Kondicionáló, puhító és fényesítő hatásának ismeretében tökéletesnek tűnt az Epoch termékcsaládhoz. E növény fenntartható termesztéséhez egy független beszállítóval léptünk együttműködésre a polinéz szigetvilágban.

A polinéz kultúrák generációi gyakran nektárt préseltek ki az ava puhi izzó formájú virágjából, közvetlenül a hajukra, a modern samponhoz nagyon hasonlóan. Az idők változtak, de az alapelv és e fantasztikus virág használatában szinte semmilyen változás nem ment végbe.

Az Epoch Polishing Bar nagyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket bőrödről. Tulajdonságait a nyugati hemlokfenyőnek köszönheti – a Csendes-óceán északnyugati partjainál élő Cowlitz törzs nem véletlenül tartja becsben a partmenti tűlevelű kérgét.

A Glacial Marine Mud távoli kanadai tölcsértorkolatból származó tengeri agyag kivonatából lenyűgöző arcmaszkot készítettünk, amely telis-tele van bőrtápláló ásványi anyagokkal. Puhítja és tisztítja a bőrt azáltal, hogy eltávolítja a szennyeződéseket és a méreganyagokat, így a bőr tiszta és ápolt lesz.

Leave a comment

NuProduct  © 2023 All rights reserved.

ASZF

NuProdcut  © 2023 All rights reserved. ASZF