Fontos, hogy törődjünk a bőrünkkel, ám ez nem egyszerű feladat. A különböző bőrtípusoknak különböző igényeik vannak, és a teljes bőrápolási rutin kiépítése nem egyértelmű, elvégzése pedig időigényes is lehet. Ezért létrehoztunk egy teljes körű bőrápolási készüléket, amely a leggyakrabban előforduló bőrproblémákat veszi célba, és fantasztikus eredményt kínál különösebb időráfordítás nélkül. A készülékhez olyan egyedülálló kiegészítők is tartoznak, amelyek egyszerre gondoskodnak a bőr alapos tisztításáról és a szemkörnyék gyengéd ápolásáról; az ageLOC LumiSpa nyújtotta bőrápolási élmény mindenkit rabul ejt.

Euromonitor a világ 1. számú otthoni szépségápolási eszközrendszer márkájának nevezte a Nu Skint 2017-ben és 2018-ban*, ez a tölthető és vízálló bőrápolási készülék áll az arctisztítás és a szemkörnyékápolás középpontjában. Szabadalmazott Two-Sense Motion technológiájával tisztítás közben stimulálja a bőrt, miközben precíz mozgása és frekvenciája tökéletesen társul az Activating Cleanser arctisztítókkal és az IdealEyes szemkörnyékápolóval (ezekről később ejtünk szót).

A fiatalos bőr alapja az alapos tisztítás.

Valamelyik Activating
Cleanser arctisztítóval kombinálva napi kétszer két perces használat
mellett a bőrápolási rutin részeként 7 nagyszerű hatást fogsz
tapasztalni, amelyek túlmutatnak a szokványos arctisztításon:

• Alaposan megtisztított bőr
• Ragyogás
• Simaság
• Puhaság
• A pórusok mérete láthatóan csökken
• Világosabb bőrtónus
• Frissesség

A tisztítási rutinhoz használatos szilikon fejek tökéletes érintkezést tesznek lehetővé az arcbőr és a készülék között, és a lehető legtöbbet hozzák ki az Activating Cleanser arctisztítókból. A készülékhez járó normál fej minden bőrtípuson használható, de a személyre szabott élményért javasoljuk, hogy zsíros bőr esetén kombináld a durva felületű fejet az Activating Cleanser for Oily Skinnel, érzékeny bőrön pedig használd a kíméletes fejet az Activating Cleanser for Sensitive Skin arctisztítóval! Mindegyik szilikon fej higiénikusabb a sörtés tisztító fejeknél, amelyekkel gyakran találkozhatunk a boltokban, ráadásul nem csak tisztításuk, de cseréjük is egyszerű.

NuProduct  © 2022 All rights reserved.

ASZF

NuProdcut  © 2022 All rights reserved. ASZF